bra ekologiskt tvättmedel

bild-17

Nu gör vi reklam och tycker det är helt ok om varan är ekologisk!

Detta tvättmedel är miljövänligt, drygt, hudvänligt och luktar gott. Fungerar för alla tvättar och även handtvätt då det är flytande. ATTITUDE gör många rengöringsprodukter och de vi tycker funkar bäst av de vi provat är tvättmedlet, diskmedlet och universalsprayet. Är nyfiken på att prova deras disktabletter men tycker de är lite väl dyra och kör Sonetts ekologiska maskindiskpulver. Ecover är också ett bra alternativ.

3 tankar kring ”bra ekologiskt tvättmedel

 1. Hej!
  När jag läste ert inlägg om bra ekologiskt tvättmedel så ville jag tipsa om SODASAN. Själv upptäckte jag Sodasan för några år sedan. De gör ekologiskt certifierade tvättmedel, diskmedel, rengöringsmedel, tvålar och rumsdofter. De är även Vegan-certifierade vilket betyder att de inte innehåller några animaliska ingredienser eller testas på djur. Det känns bra tycker jag. Däremot testas de på frivilliga människor med känslig hud. Sodasans produkter är bra och gör ett riktigt bra jobb utan att skada människor, djur eller natur.
  När jag upptäckte Sodasan så fanns de inte att köpa i Sverige. Men vet du vad? Jag och min vän Eva bestämde oss för att svenskarna minsann också skulle få möjlighet att använda riktigt bra produkter när vi städar och tvättar, så vi har nu tagit hem Sodasan till Sverige. Kolla in http://www.relfie.se där finns utförlig info om alla produkterna och våra tankar kring eko. Jag kan varmt rekommendera det!

  1. Tackar för tipset! Något att kolla in. Finns det i Gbg månne? Med vänlig hälsning, Anna & Henrik

   1. Hej Anna & Henrik,

    Här kommer ett jättesent svar… 😀
    Jodå, SODASAN finns på FRAM Haga, på ICA Maxi Partille, Torslanda och Kungälv. Och på ICA Kvantum i Lerum och Kungsmässan i Kungsbacka.
    Också säljs det på nätet av bla apotea.se och bodystore,se.
    Kanske har du redan hittat det och fått prova det? Vore kul att höra vad du tycker i så fall 😀
    MVH
    Pernilla

Kommentarer är stängda.